OVAJ PUTINOV AVION IZAZIVA GLAVOBOLJU U PENTAGONU – Pogledajte šta sve može Suhoj! VIDEO

Ruski borbeni avioni Su-35S biće modifikovani 2017. godine na osnovu svog borbenog iskustva u Siriji, izjavio je zamenik ministra odbrane Rusije Jurij Borisov..

 

“Ovogodišnji avioni biće razvijeni na osnovu svih nedostataka i sirijskog iskustva… Prema mišljenju naših pilota koji rade u Siriji, taj avion (Su-35S) je jedan od najboljih današnjih mlaznjaka na svetu po letačkim mogućnostima i tehničkoj efikasnosti”, rekao je Borisov tokom posete fabrici za proizvodnju aviona u Komsomoljsku na Amuru.

Zamenik ministra odbrane precizirao je da je avion ranije imao tehničke propuste sa ekranima i svetlom, ali da su oni popravljeni. Strani kupci obraćaju više pažnje na Su-35S zbog njegovih tehničkih karakteristika, dodao je on.

 

Avion Su-35S je 4++ generacija višenamenskih lovaca i predstavlja unapređenu verziju lovca Su-27 sa karakteristikama koje se mogu uporediti sa 5. generacijom aviona. Specifičnosti tog aviona su moderan navigacioni i radio-komunikacioni sistem i novi motori sa povećanim potiskom.

Izvor: Sputnjik Srbija   Foto: Printscreen/ Youtube

CATEGORIES
TAGS
Share This

KOMENTARI

Wordpress (0)
Disqus (0 )