LIDERU POLJSKIH NACIONALISTA PREKIPELO: Bolje da nas okupiraju Arapi nego homoseksualci!

Varšava — Lider poljskih radikalnih nacionalista izjavio da više voli da Evropu okupiraju Arapi, jer ne bi bilo gej parada i “sekli bi glave ubicama”

Prema rečima Januša Korvina- Mike, koji je i evroposlanik, to bi bilo bolje zaPoljsku nego Evropska unija koja, kako je naveo, na sreću nema svoju vojsku jer da ima davno bi svima raspodelila izbeglice.

“Kada dođu muslimani, ne ove izbeglice nego pravi muslimani, ubicama će seći glave kako i treba, neće biti nikakvih parada ljubavi, jednakosti i tako dalje, nestaće porez na dodatu vrednosti i na primanja suprotan Kuranu. Više volim da budem pod arapskom okupacijom nego pod okupacijom EU”, izjavio je poslanik Evropskog parlamenta Korvin-Mike poljskoj privatnoj televiziji Polsat.

Korvin-Mike, poznat po govoru mržnje i skandaloznim izjavama i u Poljskoj i u EP, zbog čega je i kažnjavan, upozorio je da je Španija 500 godina pod arapskom okupacijom cvetala, a sinoć je Polsatu izneo i najprostiji mogući efikasni način da se reši izbeglička kriza.

“U ovom trenutku nema izbegličkog problema. Problem u EU je izazvan time što im je obećana socijalna pomoć. Jeste li primetili da su to sve sami muškarci? Svi oni iz Sirije, njihove porodice su u logorima za izbeglice u Turskoj, a oni su došli u Evropu da uzmu socijalnu pomoć. Treba reći jasno da nikakve socijalne pomoći neće biti”, predložio je Korvin-Mike.

Poljski evroposlanik ocenio je da EU ne može nikako da natera članice koje to ne žele da prime izbeglice u mehanizmu relokacije po nacionalnim kvotama.

“Evropska komisija nema vojsku i može samo da preti prstom. Ko ima vojsku taj ima vlast. Opasno je što (lider vladajuće poljske stranke Pravo i Pravda) Jaroslav Kačinjski već treći put zahteva da se formira jaka evropska armija. Kada bi postojala, već bi nam pritekla u ‘bratsku’ pomoć i morali bi te izbeglice da primimo”, rekao je Korvin-Mike.

Izvor: BETA

CATEGORIES
TAGS
Share This

KOMENTARI

Wordpress (0)
Disqus (0 )